Yhteys

Liity tiimiin, kysy, haasta, haastattele!

Tällä hetkellä haussa on kevään 2019 eduskuntavaalien tukijat ja tiimiläiset. Osaatko taidon, josta uskoisit olevan hyötyä kampanjassani? Oletko valmis jakamaan esitteitä, auttamaan teltalla tai suosittelemaan minua kaverillesi? Ota yhteyttä alta löytyvällä lomakkeella ja ilmianna itsesi!

Voit myös ottaa yhteyttä muussa kuin vaaleihin liittyvässä asiassa. Ehdota aloitetta, kysy tai kommentoi, kerro kokemuksesi tai jaa asiantuntemustasi, Emma kuuntelee!


Lähetä sähköpostia emma.vasemmisto@gmail.com

Facebookissa: Emma Lindqvist

Instagramissa: @emmainkvist

Twitterissä: @emmainkvist


Kyllä, äänestän Emmaa eduskuntavaaleissa 2019!

Rekisteröidy Emman äänestäjäksi, niin saat kuukausittain sähköpostia kampanjan etenemisestä ja tapahtumista, joissa voit tavata Emman. Lisäksi lähetämme sinulle muistutusviestin juuri ennen vaalipäivää, jotta muistat varmasti käydä äänestämässä!

Tilaa uutiskirje!

* indicates required

Valitse tapa, jolla haluat kuulla Emma Lindqvistin kampanjasta:

Voit poistua sähköpostilistalta, kun tahdot. Poistuminen onnistuu klikkaamalla vastaanottamasi sähköpostin alapalkissa olevaa linkkiä. Löydät lisätietoja tietosuojastamme sivustomme tietosuojavälilehdeltä.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Lue tietosuojaseloste täältä.