Tue kampanjaa

Vaaleissa vaikuttaminen vaatii resursseja. Jotta oman viestinsä saisi välitettyä mahdollisimman monelle äänestäjälle,  kampanjaa pitää markkinoida ja mainostaa. Kansanedustajan paikka on epätodennäköinen, jos vaalibudjetti jää satasiin – esimerkiksi vuoden 2011 vaaleissa pienimmällä budjetilla Varsinais-Suomesta kansanedustajaksi pääsi vajaan 7 000 euron panostuksella. Tue Emman eduskuntavaalikampanjaa, niin voimme tavoittaa mahdollisimman monta äänestäjää ja kertoa heille vaaliteemoistani.

Omasta mielestäni politiikkaan osallistuminen ei saisi olla hyvätuloisten oikeus. Kansanedustajan paikkaa pitäisi pystyä tavoittelemaan myös silloin, kun itsellä ei ole varaa panostaa suuria summia omaan kampanjaan tai kun taustalla ei ole vaikuttamassa merkittäviä organisaatioita, joilta saisi tukea varainhankintaan.

Kerään varoja eduskuntavaalikampanjaani Holvi-verkkokaupan kautta. Verkkokauppaa koordinoi ja sen omistamaa tiliä hallinnoi Emma Lindqvistin tukiyhdistys. Jos koet edes yhden ajamani asian tai teeman tärkeäksi, toivon, että voisit tukea kampanjaani. Jo viidellätoista eurolla voit tukea maksettua sosiaalisen median mainontaa – jo satasella painatetaan satoja kaksipuolisia kampanjalehtisiä.

Alta voit shoppailla suoraan kätevästi turvallisessa Holvi-kaupassani. Voit myös lahjoittaa haluamasi summan kampanjatililleni FI73 7997 7997 8355 46 (HOLVFIHH).https://holvi.com/shop/lindqvist2019/product/129e2b00f904192