Suosittelemme

Emma on Varsinais-Suomen Vasemmistonuorten puheenjohtajana toimiessaan ajanut määrätietoisesti nuorille tärkeitä asioita aina hyvästä työelämästä ympäristöasioihin. Äänestän Emmaa, sillä Suomi tarvitsee hänen kaltaistaan innokasta, välittävää ja osaavaa tasa-arvon puolustajaa!

Joel Törrönen
Joel Törrönen
pj, Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret

Haluan antaa ääneni päättäjälle, joka on valmis tekemään kunnianhimoista työtä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tarvitsemme ratkaisukeskeistä ilmastopolitiikkaa, kestäviä ja pitkän aikavälin ratkaisuja.

Emma on ajanut paikallisesti useiden sidosryhmien hyvinvointia ja palveluiden kehittämistä. Annan ääneni Emmalle, koska haluan olla rakentamassa toimivaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella yksilöllä on oikeus laadukkaaseen koulutukseen sekä tasavertaisiin sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Sanni Karlström
Sanni Karlström
Raision Pinskut, toiminnanohjaaja

Toimittuani Emman kanssa pitkään yhdistystoiminnassa, olen vakuuttunut hänen kyvystään ajaa asioita periksiantamattomasti ja monet näkökulmat huomioiden. Emmalla on myös faktat ja tiedot hallussa, kun niitä tarvitaan.

Äänestän Emmaa, koska haluan antaa ääneni vastuulliselle päättäjälle, joka huomioi tulevaisuuden muutokset ja tekee lujasti töitä kestävämmän yhteiskunnan puolesta.

Anna Funck suosittelee Emma Lindqvistiä kansanedustajaksi
Anna Funck
opiskelija

Emma on inspiraatio! On ollut ilo tutustua häneen ja seurata Emman periksiantamatonta työtä paremman Suomen puolesta. Opin itse Emmalta jatkuvasti kunnallispolitiikasta.

Maailmassamme on jatkuvasti erilaisia murroshetkiä, jotka vaativat uudenlaista päätöksentekoa ja näkökantaa. Tällä hetkellä ilmastonmuutos, työelämä ja koulutus ovat tärkeitä teemoja jonka ympärille rakennetaan tulevaisuutemme perusta.

Emma onkin oikea ihminen oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä Suomi tarvitsee rohkeita, tulevaisuuteen katsovia kansanedustajia. Emma on tähän tehtävään valmis.

Iikka Nikkinen
Iikka Nikkinen
Kaupunginvaltuutettu ja tarkastuslautakunnan jäsen, Kangasala

Suosittelen Emmaa kansanedustajaksi, sillä Emma on osoittanut olevansa valmis taistelemaan tasa-arvoisen varhaiskasvatuksen ja koulutuksen puolesta. Emma on aktiivinen ottamaan asioista selvää ja tuomaan päätöksenteossa esiin paikallisen varhaiskasvatuksen ja koulutuskentän kehittämiskohteita. Hyvä esimerkki tästä on Emman jättämä valtuustoaloite, joka tähtäsi koulunkäynninohjaaja- ja avustajaresurssien kasvattamiseen. Äänestän Emmaa, koska hän on luotettava ja oikeudenmukainen ehdokas.

Milla Inkinen suosittelee Emma Lindqvistiä kansanedustajaksi
Milla Inkinen
Varhaiskasvatuksen opettaja, tuleva erityisopettaja

Olen iloinen ja ylpeä Emman valinnasta Raision kaupunginvaltuustoon. Tiedän, että toimiminen valtuuston varapuheenjohtajana kaupunginhallituksen pöydän ympärillä vaatii sekä osaamista että intoa. Emma on onnistunut upeasti.

Olen varma, että Emma täyttä hienosti kansanedustajan tehtävän vaatimukset. Äänestän!

Pekka Närhinen suosittelee Emma Lindqvistiä eduskuntavaaleissa 2019
Pekka Närhinen
Suomen Elintarviketyöläisten Liiton järjestöpäällikkö, Raision kaupunginvaltuutettu

Politiikassa toimimisessa tarvitaan halua muutokseen, rohkeutta sanoa mielipiteensä, ymmärrystä yhteisistä asioista sekä kykyä vakuuttaa ja vaikuttaa. Emmalta löytyy osaamista ja uskallusta toimia päättäjänä tärkeissä asioissa.

Emma on vahva Vasemmiston arvojen kannattaja, jolla on sydän mukana politiikassa. Sen takia minä äänestän Emmaa.

Kiira Lasarov-Pernaja suosittelee Emma Lindqvistiä eduskuntavaaleissa 2019
Kiira Lasarov-Pernaja
Yhteisöpedagogi, Rasekon hallituksen jäsen, Raision kaupunginvaltuutettu 2005-2017

Minä äänestän Emmaa, koska hän on ihminen, joka omaa oikeat vasemmistolaiset arvot. Olen oppinut istuessani hänen vieressään kaupunginhallituksen pöydän ääressä, ettei hän hyydy tiukassakaan paikassa. Lisäksi Emmassa on nuoruuden intoa ja terävä pää, joka sekään ei ole haitaksi kansanedustajalle.

Juha Jormanainen suosittelee Emma Lindqvistiä kansanedustajaksi
Juha Jormanainen
Meyer Turku Oy, pääluottamusmies, Raision kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja.

Kiitos Emmalle aktiivisesta otteesta asioiden eteenpäin viemiseksi. Emma ottaa asioihin kantaa, kertoo oman mielipiteensä ja on valmis taistelemaan oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. Haluan Emman eduskuntaan turvaamaan tulevaisuutta myös lapsillemme, ja siksi äänestän Emmaa eduskuntavaaleissa.

Eveliina Korpela suosittelee Emmaa eduskuntavaaleissa 2019
Eveliina Korpela
Teollisuusliitto, Turun aluetoimisto, toimistosihteeri

Emma on innokas, osaava ja kuunteleva ehdokas. Valtuuston pulpetin vierustoverina ja konkarina voin lämpimästi suositella Emmaa. Emma on minunkin valintani.

Eija Nurmi
eläkeläinen, kaupunginvaltuutettu, Raisio

Miksi sinä äänestät Emmaa? Suosittele!

Vaaditaan

Koko nimesi
Varmista sähköpostisi
Jos täytät tämän kentän, käytäthän myös titteliä
Miksi äänestät Emmaa? Minkälainen Emma on?